arrow_drop_up arrow_drop_down

HowToCat

Laten we samen het kattenleven nóg gelukkiger maken!

Verbaas u niet, verwonder u slechts

Niet alleen mijn lijfspreuk, maar ook nog eens heel toepasselijk op het fenomeen kat. In mijn dagelijks werk als dierenarts word ik geregeld geconfronteerd met vragen. Grappige vragen, lastige vragen, mooie vragen. De wondere wereld der huistijgers lijkt soms meer vragen op te roepen dan antwoorden.


Met dit blog probeer ik wekelijks een antwoord te geven op de meest gestelde vragen in de dierenartsenpraktijk. Soms een moeilijke vraag, soms een leuk weetje, af en toe een uitleg over een veelvoorkomende aandoening en daar waar het mij handig lijkt een HowTo.

Veel leesplezier!


Ilse

muis


Enkele weetjes:

  • Dierendokter
  • Kattenliefhebster
  • Kattengedragstherapeute in wording
  • In bezit van eigen huistijger: Muis

All you need is LOVE & a CAT

Wij gebruiken cookies