arrow_drop_up arrow_drop_down

Consulten & advies over kattengedrag

E-mail-consult


Eenmalig contact, geschikt voor een korte vraag


Meer info

Preventief consult

Eenmalig contact, geschikt voor preventieve vragen


Meer info

Skype-consult


Skype-consult van 1,5 uur +  eenmalig telefonisch contact

Consult

aan huis

Consult van 1,5 uur bij je thuis + 2 maanden nabegeleiding

Meer informatie over de consulten

€ 45,-
€ 25,-

Advies per e-mail

Heb je een vraag over je kat en kom je er zonder hulp niet uit? Ik kan je helpen! Dit e-mailconsult is geschikt voor korte vragen over kattengedrag of uitleg over medische aandoeningen. Er is een éénmalig contact, zonder nazorg.


Hoe werkt het?

Via de knop hieronder stuur je mij je vraag per e-mail. Wanneer je vraag geschikt is voor een e-mailconsult stuur ik je een betaallink. Na betaling mag je binnen 2 werkdagen een antwoord op je vraag verwachten.


Vraag te complex om per e-mail een eerlijk antwoord te kunnen geven? Dan koppel ik dat aan je terug en betaal je uiteraard niets.


€ 125,-
€ 75,-

Preventief consult

Komt er een nieuwe kat bij en vraag je je af hoe je dat het beste kunt aanpakken? Vind je het fijn als er een deskundige met je meekijkt wanneer je je huis catproof maakt? Zoek je tips om je kitten op te voeden? Ben je op zoek naar tips om je gelukkige kat nog gelukkiger te maken? Dan is dit consult aan huis iets voor jou!


Tijdens dit consult kom ik 1,5 - 2 uur lang bij jou thuis om je kat te observeren en met je in gesprek te gaan over tips & tricks. Een preventief consult is niet bedoeld om bestaande gedragsproblemen op te lossen, maar wel bijzonder geschikt om ze te voorkomen. 


Tijdens het consult krijg je direct tips om mee aan de slag te kunnen. Na een preventief consult vindt geen verdere begeleiding plaats.


Evt. bijkomende kosten:

Reiskosten 0,25 cent per km vanaf Waddinxveen

Parkeerkosten

Wij gebruiken cookies